Veelgestelde vragen

FAQ

Is Autobedrijf Auto de Vries een RDW-erkend bedrijf?

Auto de Vries is een RDW-erkend autobedrijf in Friesland. We zorgen ervoor dat onze occasions in Friesland goed zijn onderhouden. Verder zijn al onze auto’s voorzien van de Nationale Auto Pas (NAP).

Kan ik mijn occasion inruilen?

Zeker weten, bij Auto de Vries kun je ervoor kiezen om je huidige auto in te ruilen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik een proefrit maken bij Auto de Vries?

Uiteraard, Auto de Vries verkoopt premium occasions bij Leeuwarden. Iedereen uit Friesland en omstreken is van welkom om een proefrit te maken met onze occasions.

Kan ik mijn nieuwe occasion financieren bij Autobedrijf Auto de Vries?

Financiering is zowel zakelijk als particulier mogelijk bij Auto de Vries. Ben jij op zoek naar een occasion in Friesland met de beste financiering opties? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden, of klik op deze link en bereken direct je maandbedrag.

Hoe controleren jullie de occasions?

Zodra de occasions bij ons in Friesland zijn aangekomen worden ze zowel visueel als technisch gecontroleerd. Zo weten we zeker dat je nog veel veilige kilometers kunt rijden met je premium occasion.

Hoe zit het met de garantie op occasions?

Alle auto’s hebben een standaard huisgarantie vanaf onze werkplaats in Friesland (Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden). Tegen geringe meerprijs is landelijke garantie ook mogelijk via Real Garant.

Wanneer is Auto de Vries begonnen?

Auto de Vries is in 2016 begonnen met de verkoop van occasions in Friesland.

Neem direct contact op

De beller is sneller

×